Magyar Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság, 3. forduló 2024. június. 17. 15:16

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Szilasi ÖTT által szervezett Tűzoltó polgármesteri kupa egy napon került megrendezésre a Családi nappal június 8-án, illetve szintén itt zajlott a Magyar Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság 3. fordulója is.

Tűzoltó Szakmai Nap Budapesten – 2024. szeptember 14-én 2024. június. 16. 18:44

Új helyszínen, új témákkal várják a tűzoltókat és az érdeklődő szakembereket 2024. szeptember 14-én a BM Heros Zrt. telephelyén (1106 Budapest, Ezüstfa u. 8.). Már 25 kiállító jelezte részvételét – látogatóknak regisztrálni augusztus 28-ig lehet!

Országos Kmf-szerelési Bajnokság, Szilasi forduló 2024. június. 05. 06:57

A versenysorozat következő állomása Szilas, a dátum: június 8.

XIII. Országos Kismotorfecskendő Szerelési Bajnokság futama és a II. Kárpát-medencei tűzoltó találkozó 2024. június. 05. 00:23

Ajakon került megrendezésre a XIII. Országos Kismotorfecskendő Szerelési Bajnokság futama és a II. Kárpát-medencei tűzoltó találkozó.

Idén is pályázhatnak az önkormányzati tűzoltóságok 2024. május. 22. 16:02

A központi költségvetés idén is támogatást biztosít az önkormányzati tűzoltóságok fejlesztésére, a rendelkezésre álló 225 millió forint felosztására a BM OKF pályázatot írt ki.

Elismerésátadó ünnepség Lakitelken 2024. május. 06. 10:14

A Magyar Tűzoltó Szövetség az Országos Tűzoltó Nap – Szent Flórián Nap – alkalmából a Lakiteleki Népfőiskola Kölcsey házában 2024. május 4-én, szombaton – a Miniszterelnöki Kabinetiroda támogatásával – tartotta az elismerésátadó ünnepségét.

XIII. Országos Kismotorfecskendő-szerelő Bajnokság – ajaki futam, és II. Kárpát-medencei Tűzoltó Találkozó 2024. április. 29. 12:26

2024. június 1-jén, Ajakon zajlik a versenysorozat következő fordulója.

Idén is támogatásban részesülnek az önkéntes mentőszervezetek 2024. április. 24. 08:29

A korábbi évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem idén is kiírta azt a pályázatot, amely az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó működési költségek finanszírozására nyújt lehetőséget a központi költségvetésből. Az önkéntesek számára rendelkezésre álló hétszáz milliós pályázati forrásból összesen százmillió forint fordítható az önkéntes mentőszervezetek támogatására.