Sajtómegjelenés: Magyar Krónika 2019. november. 05. 15:25

Az önkéntes tűzoltók munkájáról, a Magyar Tűzoltó Szövetségről közölt cikket a Magyar Krónika, amelyben többek között Dobson Tibor tű. ddtbk., az MTSZ elnöke is nyilatkozik.

Határidő módosítása a Nemzeti Együttműködési Alap felhívásaiban 2019. november. 04. 15:49

Módosultak a NEA pályázatok határidejei.

Traktor fülkéje gyulladt ki Vasalján 2019. október. 31. 15:10

Traktor fülkéje gyulladt ki Vasalján egy helyi major területén október 23-án az esti órákban.

Összefogás 2019 gyakorlat 2019. október. 24. 13:00

„Összefogás 2019” címmel komplex, magyar-szlovén-osztrák nemzetközi gyakorlat zajlott október 19-én a hármashatárnál, amin önkéntes tűzoltók is részt vettek.

Október 23. – nemzeti ünnepünk 2019. október. 22. 12:32

Október 23-án az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire emlékezünk.

Újabb kitűnő eredmények a FCC-n 2019. október. 16. 15:03

Ausztriában, Linzben rendezték meg a Firefighter Combat Challenge következő állomását október 11 és 13 között, melyen önkéntes és hivatásos tűzoltókból álló csapatok vettek részt. Az ausztriai megmérettetésre Magyarországról egy kilencfős csapat utazott ki, melynek tagjait Jász-Nagykun-Szolnok, Veszprém, Fejér és Heves megyei hivatásos és önkéntes tűzoltók alkották.

Jubileumi tűzoltó találkozó Szombathelyen 2019. október. 09. 09:05

Az összetartás ereje vonzotta a hivatásos, önkormányzati, önkéntes és létesítményi tűzoltókat az V. Vas Megyei Tűzoltó Találkozóra, amelyet október 5-én tartott a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Szombathely főterén.

Hatalmas katasztrófavédelmi gyakorlat Linzben 2019. október. 08. 10:50

2019. október 5-én országos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott Ausztriában közel ezer tűzoltó és több mint kétszáz jármű részvételével. Az eseményen az MTSZ delegációja is jelen volt.