Tárolóhelyiség égett Kám településen 2021. december. 17. 01:04

Lakóépület földszintjén lévő tárolóhelyiség égett teljes terjedelmében Kám településen, a Kossuth Lajos utcában vasárnap reggel.

Sok munkát adott az intenzív havazás a Vas megyei tűzoltóknak 2021. december. 17. 01:01

Csütörtökön, a hajnali órákban intenzív havazás érte el Vas megyét, a tűzoltóegységeket huszonöt kárhelyszínre riasztották, ahol többségében elakadt kamionokhoz, személyautókhoz, szalagkorlátnak, árokba csapódott járművek műszaki mentéséhez vonultak, de eltávolították a hó súlya alatt kidőlt fákat is.

Jövőre ismét 70 milliárd forint forrásra lehet pályázni a Magyar Falu Programban 2021. december. 09. 08:51

A pályázatokat várhatóan már 2022 első munkanapján kiírják, az elbírálás időtartamát pedig a korábbi 120 napról 90 napra csökkentik – érdemes tehát január elején figyelni a kiírást.

Lakástűz Kenyeriben 2021. december. 08. 15:39

December 1-jén érkezett riasztás lakástűzhöz Kenyeriben.

Biztosítékszekrény égett Táplánszentkereszten 2021. december. 08. 15:00

Családi ház napelemrendszeréhez tartozó inverter biztosítékszekrénye égett hétfőn délután Táplánszentkereszten, a József Attila utcában.

Megkezdődött a pályázati eszközök átadása 2021. december. 07. 18:25

A katasztrófavédelem Ferihegyi úti raktárbázisán december hetedikén átadták a fővárosi és Pest megyei önkormányzati és önkéntes tűzoltóságoknak, és önkéntes mentőszervezeteknek az idei pályázatokon elnyert központi beszerzésű eszközöket, ezzel megkezdődött az ilyen rendezvények sorozata.

Százötvenegy éves a Magyar Tűzoltó Szövetség 2021. december. 05. 21:00

Ma 151 éve, hogy gróf Széchenyi Ödön, a „legnagyobb magyar” fia, a magyar tűzvédelem legfontosabb alakja közbenjárására megalakult a Magyar Országos Tűzoltó Szövetség.

Karácsonyi díszkivilágítást kapott a hosszúperesztegi tűzoltóautó 2021. december. 03. 12:56

A  hosszúperesztegi közös gyertyagyújtásra mintegy százan érkeztek, sokan családostól. Különös attrakció volt az ünnepi alkalomra kivilágított tűzoltóautó.