Hírek


Bevetések a múlt héten

2018-11-27 13:02:00

A kenyeri és pápoci, valamint a rumi önkéntes tűzolóknak volt tennivalója múlt héten, mindannyiszor egy-egy lakástűz helyszínén.

Lakástűz Kenyeriben

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház szobájában Kenyeri településen, az Ady utcában november 19-én hajnalban. A helyszínre a sárvári hivatásos, a kenyeri és a pápoci önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek a még izzó parázsló részeket egy vízsugárral oltották el. A lakásban egy idős embert találtak, akin már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati hatósági eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit.

Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

 

Lakástűz Rum településen

Egy lakóház oldalfala és a teteje égett Rum településen a Horgász utcában csütörtökön az esti órákban. A helyszínre a sárvári hivatásos és a rumi önkéntes tűzoltók kaptak riasztást. Az egységek két vízsugárral oltották el a lángokat, majd kéziszerszámok segítségével megbontották a tetőszerkezetet és hőkamerával további izzó gócpontokat kerestek. A tűz keletkezésekor a házban egy ember tartózkodott, aki nem sérült meg a tűzesetben. Az ingatlan lakhatatlanná vált, a lakó elhelyezéséről a helyi önkormányzat gondoskodott.

Fotó: Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Vissza