Hírek


Égett a Hotel Silvanus Visegrád – rengeteg önkéntes tűzoltó a helyszínen

2024-03-11 09:11:10

Szombaton délelőtt kigyulladt a Hotel Silvanus Visegrád épületének felső része és a tetőszerkezete, nagyjából 200-300 négyzetméteren égett a tűz. A beavatkozáson rengeteg önkéntes tűzoltó egyesület vett részt.

Szombaton délelőtt kigyulladt a Hotel Silvanus Visegrád épületének felső része és a tetőszerkezete. Nagyjából 200-300 négyzetméteren égett a tűz, az épületet összesen kétszázharminc ember hagyta el.

Amit fontosnak tartunk kiemelni (és ami felett több tudósítás is átsiklott): a hivatásos tűzoltók mellett nagyon sok önkéntes tűzoltó egyesület vett részt az oltásban. Az ilyen beavatkozások rendkívül jól rávilágítanak, miért van szükség az önkéntes tűzoltókra, akik szabadidejüket áldozzák az oltási, mentési munkálatokra: képzeljük el, ha ez a rengeteg ember nem lett volna ott…

Az oltásnál részt vettek a zuglói, üllői, szentendrei, budaörsi, rózsadombi, délegyházi, gyömrői, szigetmonostori, váci, visegrádi, pilisborosjenői, martonvásári, pilisszentiváni, kápolnásnyéki, komáromi, banai, alcsútdobozi, kocsi és leányfalvi önkéntes tűzoltók, valamint a bicskei önkormányzati tűzoltók is.

Vissza