Hírek


Beavatkozások a héten

2023-01-15 12:01:56

A jánosházi, kőszegdoroszlói, kőszegszerdahelyi és jáki önkéntes tűzoltók beavatkozásairól adunk hírt.

Bobánál és Jánosházánál is kidőlt fa akadályozta a közút forgalmát kedden hajnalban. A sárvári hivatásos, a celldömölki önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók feldarabolták és eltávolították a növényeket az úttestről.

Úton átszaladó vaddisznók miatt ütközött össze két személyautó a Kőszeg és Cák közötti úton szerda este. A balesetben nem sérült meg senki, az autók azonban akadályozták a forgalmat. A kőszegi önkormányzati, a kőszegdoroszlói és kőszegszerdahelyi önkéntes tűzoltók vonultak a baleset helyszínére. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint megszüntették a forgalmi akadályt.

Családi ház kéményében lerakódott korom égett Jákon, a Berzsenyi utcában hétfőn délután. A kémény a pincében található vegyes tüzelésű kazánra volt kötve. Mire a szombathelyi hivatásos és a jáki önkéntes tűzoltók a helyszínre értek, a kéményben már nem voltak lángok. A tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a füstelvezető teljes vonalát és a tetőszerkezetet is, azonban átmelegedést már nem tapasztaltak. Az egységek eltávolították a kazánból a tüzelőanyagot, és a helyszínre kérték a kéményseprőket.

Vissza