Hírek


Múlt heti beavatkozások

2022-01-19 08:27:48

A múlt héten a répcelaki önkormányzati, valamint a csöngei, kenyeri, pápoci, vasvári és kámi önkéntes tűzoltók beavatkozásáról kaptunk hírt.

Lakóházzal egybeépített garázsban keletkezett tűz hétfőn délelőtt Kenyerin, az Arany utcában. A tűz a garázs tetőszerkezetére és a családi ház tetőszerkezetének egy részére is átterjedt. A helyszínre Sárvárról hivatásos, Répcelakról önkormányzati, Csöngéről, Kenyeriből és Pápocról önkéntes tűzoltók érkeztek nagy erőkkel, és riasztották a Kemenesalja mentőcsoport tagjait is. Az egységek megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen a családi ház többi részére, közben a garázst is oltották, ahol egy autó teljesen kiégett. A ház lakója még idejében el tudta hagyni az épületet, nem sérült meg a tűzben. A garázsban még a tűzoltók megérkezése előtt felrobbant egy propánbutángáz-palack, egy másikat pedig már az egységek vittek ki a házból, azt a tartályt nem érte hő. A tűzeset következtében a családi ház lakhatatlanná vált, lakója rokonoknál talált ideiglenes otthonra.

Pénteken hajnalban érkezett a jelzés, hogy Kám és Bejcgyertyános között 200 körbála ég. A vasvári és a kámi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. (fotó: Vasvár ÖTE)

Vissza